TB

Jasper Tuinder

TB Occasion Private Lease

Arrow down Lees verder

TB Occasion Private Lease

Is het voor jou niet zo belangrijk om te rijden in een gloednieuwe auto? Dan is TB Occasion Private Lease misschien wel de ideale oplossing! Met private lease van een occasion stap je in een jong gebruikte auto die direct beschikbaar is. Jij bepaalt zelf de duur en het aantal kilometers van je leasecontract, en rijdt zorgeloos in een representatieve auto tegen een voordelig maandtarief. Zonder te betalen voor de eerste grote afschrijving van een nieuwe auto. 

Nieuwsgierig naar occasion private lease? 

Bekijk dan direct onze voorraad, lees verder voor meer informatie óf neem contact op voor vrijblijvend advies. We helpen je graag bij het vinden van de perfecte occasion leaseauto!

Bekijk de voorraad

Veel gestelde vragen over Occasion Private Lease 

 

Hoe wordt beoordeeld of het privé leasen van een occasion financieel haalbaar is voor mij? 

  • Wij willen er natuurlijk voor zorgen dat niemand maandelijkse verplichtingen aangaat die niet passen bij zijn of haar persoonlijke situatie. Om te bepalen of het aangaan van een private leasecontract financieel verantwoord is, wordt er een verplichte financiële toetsing uitgevoerd op basis van jouw persoonlijke omstandigheden.

    Deze toetsing gebeurt volgens de leennorm die is vastgesteld door de Stichting Keurmerk Private Lease en omvat ook een controle bij het Bureau Krediet Registratie (BKR). Zo kunnen zowel jij als wij er zeker van zijn dat je een weloverwogen keuze maakt voor het private leaseproduct. Iedere aanvraag voor private lease wordt individueel beoordeeld. Het BKR hanteert verschillende coderingen, waaronder positieve registraties. Of je in aanmerking komt voor een leasecontract, hangt af van de aard van deze coderingen en de financiële beoordeling van jouw aanvraag.

Kan ik mijn huidige auto bij jullie inruilen tijdens het afsluiten een private leasecontract? 

  • Ja, dat is mogelijk. Omdat het TB Occasion Center een multimerk occasion center is kunnen wij vaak de beste inruilprijs voor jouw auto bieden. Het volledige inruilbedrag wordt op jouw rekening gestort, terwijl jij voor een vaste leaseprijs kunt genieten van jouw tweedehands leaseauto.

Wat bepaalt het occasion leasetarief per maand? 

  • Bij een private leasecontract bestaat 80% van de kosten uit vaste lasten, zoals verzekering, onderhoud en afschrijving. Omdat een occasion al een deel van zijn waarde heeft afgeschreven, kun je vaak meer auto krijgen voor hetzelfde bedrag. Bovendien zijn occasions vaak rijk uitgerust met opties, waardoor je meer waar voor je geld krijgt.

Kan ik een proefrit maken? 

  •  Ja, dat kan. Neem contact op met de vestiging waar de occasion staat en zij zullen je verder helpen bij het maken van een proefritafspraak. 
TB

Jasper Tuinder

Verkoopadviseur